Om siden

Historien bag Ekstraindkomst.dk


BilligtBredbånd.dk er en prissammenligningsside, der er grundlagt i 2013 af udvikler Frederik Skøt. Siden er lavet for at hjælpe dig med at få en brugervenlig oplevelse, når du leder efter den billigste bredbåndsløsning på internettet.

Prissammenligningstjeneste

En prissammenligningsside, der gør sig umage


BilligtBredbånd.dk har hjulpet over 1000 danskere med at finde den billigst mulige bredbåndsløsning. På den måde kan almindelige danske husstande spare penge på et generisk produkt, der eller kan være svært at gennemskue, uden at gøre den store indsats.

Det eneste du skal gøre som forbruger er at indtaste din adresse i feltet på forsiden - og så får du automatisk vist de tilgængelige løsninger med den laveste pris øverst. Nemt, simpelt og hurtigt.

Vi sikrer, at du sparer penge


Der er mange familier, der har en mission om at spare penge i hverdagen. Vi vil gerne være en del af det projekt. Vi kan i hvert fald hjælpe dig med at spare penge på internettet. Typisk vil vores brugere kunne spare over 1000 kroner om året på deres bredbåndsaftale.

Vi vil være dit goto-værktøj


Vi er beærede over, at folk vælger lige præcis vores værktøj til at sammenligne priser. Derfor gør vi vores absolut bedste for, at du skal have en god oplevelse, når du benytter vores prissammenligningstjeneste. Hvis der er nogle fejl og mangler, så tøv ikke med at række ud.

Sådan arbejder BilligtBredbånd.dk


Vi er ærlige

Ærlighed er kernen i det vi laver. Vi ønsker at give dig et ægte øjebliksbillede af, hvordan markedet ser ud i det øjeblik, hvor du besøger siden. Vi stræber efter altid at holde os opdaterede på priserne, så du kan spare så meget som muligt.

Vi er upartiske

Vi er ikke i lommen på nogen. Her handler det kun om, hvem der kan levere det bedste internet til dig, som forbruger, til den laveste pris som overhoved muligt. Man kan ikke købe sig til topplaceringer. Det eneste, der gælder, er prisen.

Vi er servicemindede

Brugervenlig er det vigtigste for os. Det skal være nemt at bruge - og det skal se pænt og overskueligt ud. Vi arbejder hele tiden på at skabe den bedste prissammenligningstjeneste til dig. Alt bliver testet hele tiden. Du skal have den bedste mulige oplevelse på BilligtBredbånd.dk.

Måske leder du efter


Kontakt os

Find kontaktoplysninger


Her kan du finde kontaktoplysninger til os, der driver siden. Du er velkommen til at sende feedback eller fejl, der bør rettes.

Kontakt os

Læs mere om vores mission

Bag om hjemmesiden


Her kan du læse mere om, hvem der står bag BilligtBredbånd.dk - og blive klogere på, hvad vi står for og vores mission.

Om os

Vi er reklamefinansierede

Vi er reklamefinansierede


Vi modtager en kommission hver gang, vi henviser en kunde til en af de internetudbydere, der står angivet på siden.

Reklamer

24
Indtægtskilder
100%
Gennemtestet
2000
Kr. gns. pr. md.
12000
Kr. ekstra pr. år